Ta kontakt med oss

Mountain Adventure  -  La oss sammen oppfylle drømmer

Ønsker du å dra på tur med Mountain Adventure ?

Enten du ønsker å melde deg på tur, har spesifikke spørsmål til våre turer eller mer generelle fjell-spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Send gjerne mail !
          
Vi vil gjerne ha en direkte dialog med deg før du bestiller tur. Derfor benytter vi ikke automatisk bookingsystem.


På sidene ser du et utvalg av det vi kan tilby, men vi kan også hjelpe deg å realisere drømmer ut over de turene som er beskrevet her. Bare spør oss om du har en spesifikk tur du ønsker eller om du vil ha forslag til nye utfordringer. Vi tilbyr imidlertid ikke bre-vandring og toppturer vinterhalvåret. 

GENERELLE VILKÅR


DINE OG GRUPPENS FORUTSETNINGER

Arrangementet skal i størst mulig grad være i tråd med den enkeltes og gruppens forutsetninger (fysisk form, ferdighet, erfaring, utstyr, osv). Det er derfor viktig at den enkelte deltager tar hensyn til dette ved valg av tur og ved påmelding. Spør oss om du er i tvil.

ANSVAR OG MEDANSVAR

Deltakelse på fjellsportarrangementer kan innebærer en viss risiko for uhell og skader. Vi forsøker til en hver tid å minimere risiko og konsekvens og vi prøver i så stor grad som mulig å involvere deltagerne i våre vurderinger underveis på turer. Fjellføreren har det overordnede ansvaret for sikkerheten til gruppa, men for at fjellføreren skal kunne være ansvarlig, forutsetter det at den enkelte deltager til en hver tid er medansvarlig og følger fjellførerens anvisninger. I mange situasjoner kan dette være helt avgjørende for både din og deltagers sikkerhet. 

FORSIKRING

Vi tilbyr ikke avbestillingsbeskyttelse eller ulykkesforsikring på våre arrangement.
Den enkelte deltager må selv tegne nødvendig reise-avbestillingsbeskyttelse og ulykkesforsikring.

Påmelding/informasjon